Produkter / EasyInstall

EasyInstall

Central IT-drift, der skaber resultater
EasyInstall er det perfekte valg til Desktop Management. Desktop Management dækker over hele viften af softwareløsninger, der sætter administratoren i stand til at supporte, rapportere og installere software over store netværk. EasyInstall Desktop Management løsning dækker hele netværket. Både it-arbejdspladser og servere kan via EasyInstall Desktop Management, styres centralt med store besparelser og øget effektivitet til følge.

Overblik over netværket
EasyInstall er det perfekte valg til Inventory Management. Inventory Management betyder informationsindsamling og behandling af data om netværkets hardware og software. Man kan eksempelvis hurtigt danne sig overblik over, hvilke processorer de enkelte computere har, hvor meget ram og på den måde sikre at netværket er parat til f.eks. et nyt styresystem. Inventory Management er således et ideelt værktøj til at planlægge IT-investeringer. Inventory Management indeholder også licensstyring. Man kan nemt og overskueligt holde øje med, hvor mange licenser til applikationer, der er i anvendelse på netværket, og på den måde kun betale for applikationer, man reelt benytter.

Gør software-installation til en leg
EasyInstall er det perfekte valg til Software Distribution. Software Distribution er applikations-installation over netværk. Med EasyInstall er det ikke vanskeligt at opdatere flere tusinde computere med hotfixes, patches og nye applikationer. Det sker med få klik og hele processen løber automatisk gennem netværket. Software Distribution er din garanti for konstant opdaterede computere og din sikkerhed for at hele netværkets sikkerhed er i top. Desuden er Software Distribution en besparende løsning, fordi det ikke længere er nødvendigt at besøge de enkelte computere rent fysisk.

Nu tager det ikke længere tid at opdatere 1000 it-arbejdspladser end at opdatere én enkelt. Software Distribution med EasyInstall har tillige en række avancerede features, der blandt andet gør det muligt via OS Deployment, at 'udrulle' nye operativsystemer over netværket, desuden er det muligt vha. 'Wake on LAN' teknologien at installere applikationer om natten eller i weekenden.

En åben løsning
Alle gængse applikationer til Microsoft Windows-baserede computere kan håndteres af EasyInstall, og en lang række systemer til klientstyring og fjernkontrol, herunder Citrix XenApp / XenDesktop, VMware VDI og andet, fungerer glimrende i samarbejde med EasyInstall. Alle funktioner i EasyInstall kan times således at installation, informationsindsamling og opdateringer kun foregår, når brugerne ikke arbejder ved deres computer. Det sikrer en maksimal effektivitet og at brugerne aldrig mærker noget til, at deres computer løbende bliver opdateret.

Kontakt IXP Data

Easy Install
SERVEit ApS  | info@serveit.dk