Konsulent

SERVEit tilbyder konsulent- og rådgivningsydelser inden for drift, vedligeholdelse, udvikling, service og support af IT systemer til mindre og mellemstore virksomheder.

Vores primære opgaver spænder fra rådgivning inden køb til den endelige implementation, enten selvstændigt eller med en samarbejdspartner afhængigt af opgaven og kundens ønsker. Opgaverne omhandler således både rådgivning, indkøb, klargøring, installation, fejlfinding/fejlretning, support og dokumentation af komplette it systemer.

Ydelser udføres både som almindelig konsulentassistance på timebasis, men også i form af faste drifts-, og udviklingsaftaler. En sådan aftale indebærer faste besøg (f.eks. en dag om måneden), hvor der dels udføres normale supportopgaver, men også i det omfang tiden tillader det, mere målrettet udvikling af kundens installation. Dette skal ses som en investering i installationen, som giver mulighed for bedre udnyttelse, udvikling af systemerne osv. En driftsstøtteaftale indeholder typisk også døgnovervågning af servere og enheder hos kunden.
SERVEit ApS  | info@serveit.dk